• talafoubjtp

Xi'an Healthway Biotech Co., Ltd Malaga i Yunnan

Xi'an Healthway Biotech Co., LtdMalaga i Yunnan

psc (3)

Aso 1: Ina ua maeʻa masina o faʻamoemoe, o le 'au mai le Xi'an Healthway Biotech Co., Ltd na amata i se malaga fiafia i Yunnan mo le matou kamupani malaga. Na vaaia le sagisagi fiafia a o matou feosofi i le vaalele mai Xiʻan, ma faatumulia i le naunautaʻi i mea tutupu o loo faatalitali mai mo i matou.

Ina ua matou taunuu i Yunnan, na vave ona matou fiafia i laufanua matagofie ma aganuu ola e lauiloa ai lenei itulagi. Sa matou siaki i totonu o le matou faletalimalo, lea na maua ai vaaiga ofoofogia o mauga siomia ma saunia ai i matou lava mo aso o i luma.

psc (9) Aso 2: O le aso lona lua na amata i se asiasiga i le Stone Forest lauiloa, o le UNESCO Heritage Site. Sa matou maofa i le fausaga o ma’a e pei o se vaomatua e faia i maa, o se vaaiga moni lava. O se avanoa lelei mo le fusia o 'au a'o matou folau i ala e pei o le paso ma pu'eina ata e le mafaitaulia.

I le aoauli, na matou asiasi atu ai i se faʻatoʻaga lauti i le lotoifale, lea na matou aʻoaʻoina ai le tomai o le galueaina o lauti ma maua ai le avanoa e faʻataʻitaʻi ai nisi o lauti sili ona lelei i Yunnan. E le gata o se aafiaga faaleaoaoga ae o se avanoa e talisapaia ai le taua faaleaganuu o lauti i le sosaiete Saina.

Aso 3: O le mea mataʻina o la matou malaga e le masalomia o le asiasi atu i le Tiger Leaping Gorge. O vaaiga mataʻina o le tafega o le Vaitafe o Yangtze ma papa maualuluga na matou maofa ai i le matagofie o le natura. A o matou savavali sopo i ala vaapiapi, sa matou lagolagoina ma faamalosiau le tasi i le isi, ma faatupuina ai se lagona o le aumea i totonu o le au.

Aso 4: I le aso lona fa, na matou o atu ai i totonu o le taulaga tuai o Lijiang, e lauiloa mo lona faʻasaoina lelei o fausaga anamua ma le tamaoaiga o le aganuu a Naxi. Na matou asiasi atu i le UNESCO-listed Lijiang Old Town, e ui atu i ona auala vaapiapi maa, laina i fale laupapa masani. O maketi pisi na ofoina mai le tele o meataulima i le lotoifale, laau afu, ma mea faamanatu, lea na mafai ai ona matou toe aumaia vaega o le matagofie o Yunnan i le fale.

Aso 5: O lo matou aso mulimuli i Yunnan na faʻaaluina e suʻesuʻe ai laufanua matagofie o Dali. Na matou asiasi atu i le Vaituloto matagofie o Erhai ma tietie i se vaa, fiafia i le matagofie o le siosiomaga. O le Mauga matagofie o Cangshan, ma ona tumutumu ua ufitia i le kiona, na maua ai se vaaiga mataʻina.

dali healthway

I le afiafi, sa matou potopoto ai mo se taumafataga faamavae, ma mafaufau i aafiaga le mafaagaloina ma manatuaga na fatuina i le taimi o la matou malaga. Na manino mai o le faigamalaga e le gata na faamalosia ai le galulue faatasi ae na faʻamalosia ai le loloto o le lotogatasi ma le vavalalata i le aufaigaluega.

Aso 6: Faatasi ai ma le mamafa o loto, matou te faamavae atu ai ia Yunnan ma toe foi atu i Xiʻan, ma ave faatasi ma i matou se lagona faafouina o le malosi ma le faaosofia. O le malaga e le gata na maua ai le avanoa e fesootai ai ma le natura ma faatofuina i tatou lava i aganuu a le atunuu, ae sa avea foi ma faamanatu o le taua o le galulue faatasi ma le galulue faatasi i totonu o la tatou kamupani.

A o toe amata la matou galuega i le Xi'an Healthway Biotech Co., Ltd, matou te mautinoa o manatuaga ma aafiaga e maua mai i lenei malaga o le a fa'aauau pea ona fa'aosofia i matou ma fa'aosoina lo matou manuia fa'atasi i le lumana'i.


Taimi meli: Aukuso-21-2023