• talafoubjtp

A'oa'oga taleni "Fine grinding" e fa'alauiloa ai le auaunaga sili atu mo oe

I le aso 22 o Ianuari, na faia ai e le matou kamupani se mafutaga faaleaoaoga e tolu aso. O le autu o lenei suʻesuʻega o le au faʻatau. Faatasi ai ma le fiailoa ma le naunautai, sa savavali tagata uma i totonu o le aʻoga gaosiga, ma le faʻamoemoe e maua se malamalama loloto atu i le malamalama o oloa a le kamupani ma gaioiga gaosiga e ala i le poto masani ma le aʻoaʻoina. I totonu o le mafutaga faaleaoaoga, na mafai ai e sui o le au faʻatau atu ona mataʻituina le faagasologa atoa o le gaosiga o oloa maua mai laau toto. Na latou asiasi atu i le aoina ma le faʻagaioiina o mea mataʻutia ma molimauina muamua le faʻaogaina ma le faʻaogaina o metotia o laʻau, faʻapea foʻi ma fesoʻotaʻiga gaosiga e pei o le faʻafefiloi, faʻamamaina ma le faʻatumu o oloa.

Falegaosimea I lalo o le faʻamatalaga faʻamaʻi a le aufaigaluega gaosiga, na latou aʻoaʻoina pe faʻafefea ona tausia oloa mama ma lelei, ma le faʻamautinoaina o tulaga tumama ma le saogalemu i le gaosiga o gaosiga. E ala i lenei asiasiga ma su'esu'ega, na fa'alolotoina ai e sui o le 'au fa'atau atu lo latou malamalamaga i le malamalama o oloa a le kamupani ma fa'alolotoina lo latou malamalama i le fa'agasologa o le gaosiga o oloa fa'alesoifua maloloina.

falegaosi ala soifua maloloina

Fai mai le pule o le au faatau o Irene: “E ala i le iloa patino ma le malamalama i le faagasologa o le gaosiga o le oloa, ua sili atu ai loʻu mautinoa i a tatou oloa ma se malamalama manino i foliga ma tulaga lelei o oloa. Ou te talitonu o le a fesoasoani lea i laʻu galuega faʻatau.” Le kamupani Na taʻua foi e le taʻitaʻi o lenei gaioiga aʻoaʻoga e atagia ai le tausiga ma le lagolago a le kamupani mo le au faʻatau ma o le a fesoasoani i le au faʻatau e faʻaleleia atili oloa faʻalesoifua maloloina a le kamupani. Latou te faʻamalosia sui o le au faʻatau e faʻasoa le malamalama na latou aʻoaʻoina ma tagata faʻatau, faʻaleleia le tulaga atoa o le au faʻatau, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o auaunaga faʻapitoa. O lenei mea na tupu e le gata na faʻalauteleina ai le malamalama o le au faʻatau i le oloa, ae faʻamalosia ai le va o le au faʻatau ma le au gaosiga. Ou te talitonu a maeʻa lenei suʻesuʻega, o le a tuʻuina atu e le au faʻatau le malosi fou ma avanoa i le faʻatauga o oloa a le kamupani ma le atinaʻeina o maketi.

Telefoni feaveai: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819


Taimi meli: Ian-26-2024