• talafoubjtp

Saienisi | aafiaga pa'epa'e mea teuteu mata - arbutin Vaega Tolu

Metotia o la'au fa'anatura

O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina laulaau o le genus Ursi e pei o mea mataʻutia, ma faʻaogaina le faʻaogaina o le solvent organic, faʻaaogaina, chromatography koluma ma isi auala vavaeese ma faʻamamaina e maua ai.arbutin si'i mai. I le amataga o le 1930, na lipotia mai aiarbutin o lo'o i totonu o lau o kapisi papa. O suʻesuʻega mulimuli ane ua faʻamaonia ai o le arbutin o loʻo maua foi i lau o le araisa uliuli, bilberry, bearberry ma le pear tree. glycosides.

Talu ai o mea o loʻo i totonu o le arbutin i totonu o laʻau e maualalo tele, o le faʻaogaina o le faʻagasologa e fai si lavelave, ma o le mama o le siʻosiʻomaga e le maualuga, o lea faʻatasi ai ma le atinaʻeina o isi metotia sauniuni, o le auala e faʻaaogaina ai laʻau ua faasolosolo malie ona leiloa lona tulaga faʻatauvaʻa.

Tu'uga aano o mea toto

Ole auala ole aganu'u o la'au e fa'aogaina ai le malosi o le glycosylation o sela o la'au e fa'aliliu ai le hydroquinone ile arbutin. A fa'atusatusa i metotia fa'atosina o la'au, e sili atu le maualuga o le fa'aogaina o le arbutin e fa'aaoga ai metotia fa'aleaganu'u. Pe a fa'aogaina lenei metotia, o le filifilia o se ala fa'aleaganu'u lelei o la'au toto ma le fuafuaina o tu'uga talafeagai e taua tele.

T e mama mea mata o lo'o fa'aaogaina i le faiga o le aganu'u a la'au, e maualuga le fua o le liua, ma e leai se filogia o le gaosiga. Ae ui i lea, o le taamilosaga o gaosiga e umi, o le vavaeeseina ma le faʻamamāina e faigata, ma o le atinaʻeina o fale gaosi oloa e fai si matua. O le malamalama atili i le faʻaogaina o le tuputupu aʻe o sela o laʻau, faʻamalamalamaina o mea taua e aʻafia ai le faagasologa o le tuʻufaʻatasia, faʻapuupuu le taamilosaga o gaosiga, ma le faʻaleleia atili o fua o mea autu ia e manaʻomia ona foia i le faʻaaogaina o lenei metotia.

arbutin

Metotia o le fa'aogaina o le enzyme

O le enzyme synthesis method e masani lava ona faʻaaogaina le glycosyltransferase poʻo le glycosidase e fai ma faʻamalosi e faʻafefe ai le glycosyl transfer ma toe faʻafoʻi faʻafefete faʻafefeteina e faʻapipiʻi glycosides, o lona uiga, o le arbutin e maua mai le hydroquinone ma le kulukose i lalo o le catalysis o glycosidase.

O le enzyme synthesis method ei ai se faiga faigofie, maualuga le fa'aogaina o le fa'aogaina, ma le fa'amoemoega o le atina'e. Faatasi ai ma suʻesuʻega loloto i lenei metotia i tausaga talu ai nei, ua sili atu ma sili atu zymogens talafeagai ua maua, ma o le faʻasologa o le arbutin o loʻo faʻatupulaia foi ma maualuga. E talitonuina o lenei metotia o le a avea ma se tasi o suʻesuʻega autu mo le faʻaogaina o arbutin i le lumanaʻi. tasi.

Fa'asologa o vaila'au

E masani lava, o le fa'aogaina o vaila'au o le arbutin e fa'aogaina ai le kulukose ma le hydroquinone e fai ma mea mata. A maeʻa ona puipuia lelei ia mea e lua, latou te oʻo i le glycosidation tali ona aveese lea o le vaega puipuia. O le metotia faʻasolosolo vailaʻau ua avea ma auala sili ona taua mo le sauniaina o arbutin ona o le lelei o le lelei o le gaosiga o oloa gaosi ma le tau maualalo o le gaosiga, ma ua ausia le gaosiga o fale gaosi oloa i le fale ma fafo.

I le taimi nei, i Saina, o le kulukose anhydrous e masani ona faʻaaogaina e fai ma mea mata, mae -arbutin e gaosia e ala i le puipuiga acylation, condensation catalytic, ma alkaline hydrolysis. Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi faʻapipiʻi, i tausaga talu ai nei, o laasaga mo le faʻaogaina o le arbutin i totonu o le atunuʻu ua faʻafaigofie ona faʻafaigofieina, ua faʻaauau pea ona faʻaleleia le fua o le synthesis, ma ua oʻo atu le lelei i le tulaga maualuga faavaomalo. Ae ui i lea, ona o le le lelei o le stereoselectivity o le oloa i chemical synthesis, o loʻo manaʻomia pea suʻesuʻega loloto e suʻe ai se auala faʻapipiʻi lelei ma faʻapitoa mo le saunia.a- arbutin.

0bcb7d098d606dfaa2bc29becea7fc4

Le saogalemu o arbutin

Ona o le hydroquinone ei ai le aafiaga o le taofiofia o tyrosinase, na faʻaaogaina i le amataga anti-freckle ma paʻepaʻe teuteu e faʻaitiitia ai le paʻu o le paʻu. O suʻesuʻega mulimuli ane na maua ai o le hydroquinone e iai le lamatiaga e mafua ai le ochronosis ma le vitiligo, faʻapea foʻi ma le faʻamaʻi ma le carcinogenesis. Fa'alavelave fa'afuase'i, o lo'o lisiina o se vaega fa'asaina o mea teuteu i lo'u atunu'u. O le Arbutin foi o se faʻalavelave tyrosinase ma suitulaga mo le hydroquinone. I lalo o tulaga e pei o le maualalo o le pH, maualuga le vevela, ma le ultraviolet irradiation, e mafai ona liua le arbutin i le hydroquinone i lalo o le gaioiga a microorganisms paʻu poʻo le glucosidase, e mafua ai aʻafiaga o le faʻalogo, genotoxicity, poʻo le carcinogenesis. O le mea lea, o le suʻesuʻega saogalemu o arbutin e masani ona tosina mai ai le aufaipisinisi.

Ia Fepuari 2023, na tuuina mai ai e le SCCS lona manatu mulimuli i le saogalemu oa-arbutin mae-arbutin i cosmetics (SCCS/1642/22), faatasi ai ma faaiuga nei

Telefoni feaveai: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Fa'ailoga aloaia a le upega tafa'ilagi


Taimi meli: Feb-23-2024