• talafoubjtp

Fa'asaienisi lauiloa i Fa'afoma'i Fa'aSaina | O Aafiaga Faavavega o Coenzyme Q10

Coenzyme Q10 ua na o le pau lea o le coenzyme Q i totonu o le tino o le tagata, lea e lauiloa foi o le ubiquinone. O le Coenzyme Q10 ua faʻamaonia e maua ai le antioxidant, free radical scavenging, anti-tumour ma faʻaleleia aʻafiaga o le tagata, ma faʻamalolo ai le vaivai ma faʻaleleia le malosi faʻamalositino, ma le faʻatupuina o le matua. Ma a'afiaga fa'alesoifua maloloina eseese e pei ole puipuiga ile cardiovascular.

tasi,Galuega fa'aletino ole coenzyme Q10

1. Free Spirac Scavenging ma Antioxidant galuega (tuai le matua mafaamatagofie)

Coenzyme Q10 o loʻo iai i setete e lua: faʻaititia ma faʻamaʻi. Faatasi ai ma i latou, o le faʻaitiitia o le coenzyme Q10 e faigofie ona faʻamaʻiina ma e mafai ona puipuia le faʻamaʻiina o lipids ma polotini ma faʻafefe ai faʻamalosi saoloto. Faʻaitiitia le faʻamaʻi faʻamaʻi, o se aʻafiaga leaga e maua mai i faʻamaʻi saoloto i totonu o le tino ma o se mea taua e mafua ai le matua ma faʻamaʻi. Coenzyme Q10 o se antioxidant aoga ma free radical scavenger e mafai ona faʻagesegese le faʻaleagaina e mafua mai i le faʻamaʻi faʻamaʻi.Coenzyme Q10 e mafai ona faʻaleleia le bioavailability o le paʻu, faʻaleleia le paʻu, faʻateleina le faʻaogaina o keratinocytes, faʻaleleia le malosi o le antioxidant o paʻu paʻu, faʻalavelave le matua o le paʻu, ma maua ai le togafitiga faʻamaʻi i le dermatitis, siama, bedsores, maʻi paʻu ma isi faʻamaʻi paʻu. Coenzyme Q10 e mafai foi ona faʻaleleia le faʻavaeina o sela epithelial ma le faʻamaʻiina o le granulation tissue, puipuia le fausiaina o maʻila, ma faʻaleleia le toe faʻaleleia o maʻila; taofia le gaioiga o le phosphotyrosinase, puipuia le fausiaina o le melanin ma le pogisa; faʻaitiitia le loloto o maanuminumi, faʻaleleia le paʻu o le paʻu; ma e mafai ona faʻateleina le manino O le faʻaogaina o amino acids e faʻateleina ai le susu o le paʻu; e iai sona aafiaga lelei i le faʻaleleia atili o le paʻu o le paʻu, faʻaitiitia le maanuminumi, ma toe faʻafoʻisia le paʻu muamua, elasticity ma mea susu.

Aafiaga Faavavega o Coenzyme Q10

2. Faʻaleleia le puipuiga o le tagata ma le faʻamaʻi

I le amataga o le 1970, o suʻesuʻega talafeagai na lipotia mai o le faʻaaogaina o le coenzyme Q10 i isumu e mafai ona faʻateleina ai le gaioiga o sela puipuia o le tino i le tapeina o siama, faʻaleleia le tali atu o le antibody, ma faʻaosofia ai le faʻateleina o le numera o immunoglobulins ma antibodies. Nikbakht et al. Na suʻesuʻeina e faapea ina ua ave e tama taʻaʻalo Coenzyme Q10 ina ua maeʻa tauvaga sosoo, o le numera o neutrophils i totonu o latou plasma na matua faʻaitiitia. O le mea lea, latou te talitonu o le Coenzyme Q10 e aoga i le puipuia o le puipuiga o tagata taʻalo ma faʻaleleia le puipuiga o le tino. Mo tagata masani, o le tagofia o le Coenzyme Q10 i le gutu pe a uma le tele o galuega e mafai ona faʻaleleia ai le vaivai o le tino ma faʻaleleia ai le malosi o le tino.

O suʻesuʻega i tausaga talu ai nei ua faʻaalia ai o le coenzyme Q10, e le faʻapitoa e faʻaleleia le puipuiga o le tino, e mafai ona faia se sao lelei i le faʻaleleia o le puipuiga o le tino ma le tumor, ma e iai sona aafiaga faʻapitoa i le kanesa metastatic maualuga.

3. Faʻamalosia le malosi o le fatu ma faʻaleleia le malosi o le faiʻai

Coenzyme Q10 o se tasi o mea e sili ona taua i le tino o le tagata. O lona anotusi e maualuga tele i le myocardium. A leai, o le a mafua ai le le lava o le gaioiga o le fatu, e oʻo atu ai i le le lelei o le tafe toto, faʻaitiitia le malosi galue o le fatu, ma iʻu ai i maʻi fatu. O aʻafiaga autu o le coenzyme Q10 i luga o le myocardium o le faʻaleleia lea o le phosphorylation oxidative cellular, faʻaleleia le metabolism o le myocardial, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le ischemia i le myocardium, faʻateleina le gaosiga o le toto, faʻaleleia le faʻamaʻi masani ma tetee atu i le arrhythmias, ma puipuia ai le myocardium. Faʻaleleia le gaioiga o le fatu ma tuʻuina atu le malosi mo le myocardium. O suʻesuʻega faʻapitoa e faʻaalia ai e sili atu i le 75% o tagata mamaʻi faʻamaʻi fatu ua faʻaleleia atili o latou tulaga pe a uma ona ave le Coenzyme Q10. Coenzyme Q10 o se metabolic activator e mafai ona faʻagaoioia le manava feaveaʻi, tuʻuina atu le okesene ma le malosi i cardiomyocytes ma sela faiʻai, tausia sela i se tulaga lelei ma maloloina, ma o lea e puipuia ai le cardiovascular ma cerebrovascular mea tutupu.

4. Fa'atonutonu gaipe toto

A'o fa'aitiitia le ga'o o le toto, e poloka fo'i e statin le fa'atasi tuto'atasi a le tino o le coenzyme Q10. O le mea lea, o tagata e maua i le toto maualuga e tatau ona ave le coenzyme Q10 pe a faʻaaogaina statins e maua ai se aafiaga sili atu le faʻaitiitia o le lipid. Coenzyme Q10 e mafai ona faʻaitiitia ai mea o loʻo i totonu o le lipoprotein maualalo e afaina ai le tino o le tagata, puipuia le lipoprotein maualalo mai le ulu atu i le gap cell endothelial, faʻaitiitia le faʻavaeina o lipids i totonu o puipui o alatoto, ma puipuia lipids mai le fausia o atherosclerotic. pa'u i luga o le tino o alatoto. , aʻo faʻateleina le gaioiga o le lipoprotein maualuga, vave aveese lapisi, toxins ma plaques na fausia i luga o le puipui i totonu o vaʻa toto, faʻatonutonu gaʻo toto ma puipuia le faʻavaeina o le atherosclerosis.

coenzyme Q10

lua、Saogalemu o Coenzyme Q10

O le tino o le tagata e leai ni maualuga maualuga o le Coenzyme Q10 i le taimi na fanau mai ai, ae o le anotusi e oʻo i lona maualuga pe a ma le 20 tausaga. A maeʻa le 25 tausaga, o le gafatia e faʻapipiʻi Coenzyme Q10 e faasolosolo malie ona faʻaitiitia. A o faʻatuputeleina le matua, o le Coenzyme Q10 i totoga eseese ma aʻu i totonu o le tino e faasolosolo malie ona faʻaitiitia, ma o le Coenzyme Q10 i totonu o le fatu e faʻaitiitia tele. Pe a faʻaitiitia le anotusi o le Coenzyme Q10 i le tino o le tagata i le 25% I le lumanaʻi, o faʻamaʻi eseese o le a tupu, o lea e manaʻomia tele ai le faʻaopoopoga o le Coenzyme Q10. O le uiga mata'ina o le Coenzyme Q10 e le o'ona, e leai se teratogenic ma e leai ni a'afiaga fa'aalia, ma e matua saogalemu lava mo le fa'aoga ile falema'i. Coenzyme Q10, o se tasi o coenzymes sili ona taua i le tino o le tagata, o loʻo faʻaaogaina lautele i togafitiga faafomaʻi.

Telefoni feaveai: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Fa'ailoga aloaia a le upega tafa'ilagi

 


Taimi meli: Feb-26-2024