• talafoubjtp

Liposome NMN-o se mole mole NMN fa'apipi'iina ma sili atu ona lelei le fa'aogaina

NMN ua manatu e sili ona leleiNAD+ muamua i le tino o le tagata. Ae ui i lea, e talitonu tagata suʻesuʻe faʻasaienisi o le faʻaaogaina o le NMN e mafai foi ona faʻatapulaʻaina i se tulaga patino. E na'o le fa'aopoopoina o tui tetele ole NMN e mafai ai ona maua se suiga lelei.
I lenei tulaga, na manuia le atinaʻeina o le liposome a BangtaiNMN, le fa'asalalau fa'afeautalai a le NMN, ma amata ai le gaosiga tele-tele.
O le aliposomes NMN ? Sei o tatou tilotilo muamua po o a liposomes?
Liposomes o vesikeli e faia i molelaʻau phospholipid - o molelaʻau tutusa e fausia ai sela sela.
O molelaʻau phospholipid e aofia ai le ulu o le phosphate hydrophilic ma lua siʻusiʻu gaʻo hydrophobic. O nei uiga e fai ai liposomes o se ave mo mea uma e lua o le hydrophobic ma le hydrophilic.

Ona o le maualalo o le absorption ma le bioavailability o capsules taumafa masani masani, o le faʻapipiʻiina o meaʻai o le hydrophilic ma le hydrophobic i liposomes e mafai ai e mea aoga ona faʻamalo le faʻaleagaina o le gatric system.
Ina ia faamatuu atu mole mole puipuia i le nofoaga o le gaioiga, o le lipid bilayer e fusia ma isi bilayers (faʻataʻitaʻiga, cell membranes), tuʻuina saʻo liposomal mea o loʻo i totonu ma faʻamau i totonu o sela ma asu.
I se faaupuga faigofie, o liposomes e pei o se taʻavale e feaveaʻi tinoitupe, e puipuia ai le "tupe (fualaau)" o loʻo i totonu o le taavale mai le gaoia i le ala i le ate ma isi totoga.
O le mea moni, o oloa liposome ua uma ona i ai ni nai tala manuia. O nisi tagata e faʻaaogaina liposomes e faʻapipiʻi ai Fisetin, ma faʻateleina le bioavailability i le 27 taimi; o le bioavailability o le liposomal vitamini B-12 formula e 3-5 taimi maualuga atu nai lo papa; liposomal berberine e mafai ona fa'ateleina le ta'amilosaga taimi23-46 taimi.
O lea la, e tatau ona encapsulateNMNi liposomes?
A fua i le faʻamaonia o le faʻaogaina o le gaioiga, e faʻalagolago le NMN i le slc12a8 transporter i luga o sela laiti o le intestinal e feaveaʻi ai i totonu o sela, ona faʻateleina lea o le NAD + i totonu o totoga eseese ma aano o le tino aʻo taamilo le toto.
Ae ui i lea, o le NMN e faigofie ona faʻaleagaina pe a oʻo le susu ma le vevela i se maualuga. I le taimi nei, o le tele o NMN i luga o le maketi o loʻo i ai i foliga o capsules ma papa. A maeʻa ona ave NMN capsules poʻo fualaau, o le tele o ia mea e faʻaleagaina i le manava. E na o se vaega itiiti o le NMN e oʻo atu i le tootoo laʻititi, o le afa o le taunuuga e faaluaina le taumafaiga.
A maeʻa ona faʻapipiʻiina le NMN e liposomes, e mafai ona puipuia le NMN e oʻo atu i le nofoaga faʻamoemoe.
Muamua lava, o le liposomal NMN e mafai ona faʻafefeina le faʻaleagaina o le faʻaogaina o meaʻai, e mafai ai ona ulufale saʻo i le toto ma oʻo atu i totoga eseese o le tino.
Lona lua, o le liposomal NMN e faʻasaʻo ai mole NMN e ala i le fusi o le membrane, lea e faʻatuai ai le kiliaina o mole o le NMN ma faʻateleina ai lo latou taʻavale taimi i totonu o vaʻa toto, faʻaitiitia ai macrophages i le reticuloendothelial system (RES) i le liposomal NMN. Digestion, ma faʻaleleia le fua o le taofiofia o mole mole NMN.
E le gata i lea, o le NMN o loʻo faʻapipiʻiina i liposomes e taofia ai le metabolism, ma o molelaʻau vailaʻau e naʻo le gaioiga pe a oʻo i le nofoaga autu ma faʻasaʻoloto mai liposomes.
I le faaiuga, o le liposomal NMN o se auala lelei e puipuia ai le faʻaleagaina o le NMN i totonu o le manava.

Telefoni feaveai: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Fa'ailoga aloaia a le upega tafa'ilagi


Taimi meli: Apr-16-2024