• talafoubjtp

Soifua Maloloina ole Cardiovascular - maketi maualuga ma le lagolago ile falemaʻi

05 Soifua Maloloina ole Cardiovascular - maketi maualuga ma le lagolago ile falemaʻi

O supplements cardiovascular o lo'o i ai le vaega lona lua sili ona tele o tupe maua fa'atauga fa'alesoifua maloloina i le lalolagi ma o se vaega matua, umi, lautele lautele ma se maualuga maualuga o fefa'ataua'iga, maOmega-3,Coenzyme Q10 maArginine i le maketi O le tulaga i lenei vaega, aemaise lava i atunuu atiaʻe, o loʻo faʻatupulaia i le maketi maualuga o loʻo lagolagoina faʻamaʻi oloa faʻatasi ai ma mea faʻapitoa faʻapitoa.

Mea masani masani:Rsa ou tagiOmega-3,Nattokinase,Coenzyme Q10,OiBma-glucan,Rsveratrol,INitamin E,INvitamini K2,Spirulina

1

06 Anti-Aging Cognitive Health—O le maketi vevela e sili ona vave ona tupu

Anti-matua e faasino i le tele ma sili atu le faamamafa i le anti-matua, e le gata o le tulituliloaina o le ola umi, ae faapea foi le tulituliloaina o se olaga soifua maloloina, i le tulaga o le soifua maloloina lelei, leai se maʻi po o le le atoatoa, lemu le matua ma le faagasologa o le taimi. . Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le taumafa a tagata ma le faʻalauiloaina o le soifua maloloina, o le faʻalauiloaina o le anti-matua o loʻo faasolosolo malie ona faʻamalosia, o le vaega e tetee i le matua o loʻo faasolosolo ina laʻititi, ma o le manaʻoga mo le anti-matua ua faʻateleina. O le a faʻaaogaina e tagata mea tau paʻu ma le lalelei faʻafomaʻi e faʻatumauina ai o latou foliga talavou. O oloa tau soifua maloloina ma auala fa'amalositino ma fa'amalositino e fa'aleleia ai galuega a le tagata lava ia.

2

Mea masani masani: NAD +, Pyrroloquinoline quinone,Urolithin A,Spermidine,Fisetin, Phosphatidylserine, Nervonic Acid, Huperzine-A, Resveratrol, 7,8-Dihydroxyflavone, Coenzyme Q10, Cycloastragenol.

 

Xi'an Healthway Biotech Company Ltd

Fa'ailoga aloaia a le upega tafa'ilagi

Telefoni: 86 029 81109069

Telefoni feaveai: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819


Taimi meli: Iul-19-2023