• talafoubjtp

3 minute e malamalama ai i le NAD + ma le NMN, fautuaina e fiafia i ai

Tlona lua vaega

Le sootaga i le va o le NAD + ma faʻamaʻi:

O manu'a e mafua mai ile fa'aletonu ole NAD+ metabolism

 01.NAD+ ma faʻamaʻi pipisi

O lo'o iloa i le taimi nei o fa'ama'i e le tele o fa'ama'i o le a mafua ai le fa'aitiitia tele o n toe fa'aleaga mea e ala i le fa'agaoioia o PARP, ma fa'amama ai fa'ama'i ma fa'asagatau fa'ama'i.

 02.NAD+ ma le matua

  O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le NAD + maualuga o le tino e faʻaitiitia i le matua. O le faʻaitiitia o le NAD + maualuga o se tasi lea o mea taua i le faʻaleagaina o meaola ma o le a faʻavaveina le matua. O faʻataʻitaʻiga ua faʻamaonia o le faʻaopoopoina o le NAD + e mafai ona faʻatuai ai le matua.

2

03. Fa'aitiitia le NAD + e mafua ai le faaletonu o le mitochondrial

Mitochondrial dysfunction o se tasi lea o faʻailoga o le matua, ma le NAD + deficiency o se mafuaʻaga taua o lenei tulaga. Toe faʻaleleia le maualuga o le NAD + e ala i le NAD + supplements ma isi metotia e mafai ona faʻaleleia atili le galuega mitochondrial.

04.NAD + ma faʻamaʻi faʻamaʻi

 O le faatumauina o se fua faatatau masani a le NADH / NADPH e mafai ona faʻaitiitia ai le mamafa o le oxidative cellular, ma o le NAD + o le pule autu lea o lenei fua faatatau.

;05.NAD+ ma le fati circadian

 O le faʻaopoopoina o le NAD + ma le faʻateleina o le NAD + o le tino o mea ia e manaʻomia mo sela e faʻamautu ai le circadian rhythm.

;06.NAD + ma faʻamaʻi pipisi

  Mo tagata e maua i le ma'isuka ituaiga 2, la'au puta ma fa'ama'i ga'o ga'o le ava malosi, o le maualuga o le NAD+ i totonu o latou sela o le a fa'aitiitia tele. Ole faʻaopoopoga ole NAD + e mafai ona faʻateleina le maualuga o le NAD +, ma faʻaleleia ai tulaga o nei faʻamaʻi gasegase e tolu.

3

07.NAD+ ma fatugaʻo faaletonu

I isumu faʻataʻitaʻi ma le faaletonu o le fatu, na maua ai le NAD + na matua faʻaumatia, ma o le NAD + synthesis gafatia i fatugaʻo na faʻaititia foi, ma mafua ai le faʻaitiitia o le maualuga o le NAD +.;E le gata i lea, o le NAD + e iai foi sona sao taua i le tele o faʻamaʻi masani neurodegenerative ma faʻamaʻi cardiovascular.

o le vaega lona tolu

Fesoasoani e fa'atumu le NAD+ ile NMN

; O le NAD + o se coenzyme mo le fiaselau o enzymes metabolic taua i sela, ma auai i le tele o gaioiga feaveaʻi taua e avea o se mole faʻailoga, e vavalalata i le metabolism o le malosi, glycolysis, DNA replication ma isi gaioiga. Ma o le tele o tulaga o loʻo i luga e le mavavaeeseina mai le auai o le NAD +, o le faʻaopoopoina o le NAD + e matua taua tele.

4

NAD+ muamua: NMN

E mafai ona matou faʻateleina le maualuga o le NAD + tagata e ala i le faʻaogaina o le NMN i le tautala. O le NMN o le faʻamuamua mo le faʻapipiʻiina o le NAD + (coenzyme I) i le tino o le tagata. O le tele o suʻesuʻega manu ua faʻamaonia e mafai e le NMN ona vave faʻateleina le maualuga o le NAD + i sela ma e matua saogalemu lava.

Telefoni feaveai: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

 


Taimi meli: Tes-26-2023