Leave Your Message
Le malosi malosi i le pito i lalo o le lalolagi anti-matua——NMNH

Tala Fou

Le malosi malosi i le pito i lalo o le lalolagi anti-matua——NMNH

2024-08-27 10:00:38


Talu mai le mauaina o le NMN e le 'au a le polofesa o Harvard David Sinclair i le 2013, o loʻo faʻaauau pea ona taʻutaʻua le NMN i totonu o le faʻalapotopotoga faʻapitoa ma ua lauiloa ma faʻaaogaina e le tele o tagata. Ae ui i lea, i le 2021, na lomia ai e le 'au a Polofesa Deng Haiteng o le Iunivesite o Tsinghua se tusiga ua faaulutalaina "Faʻaitiitia Nicotinamide Mononucleotide (NMNH) Potently Enhances NAD + ma Taofi Glycolysis, le TCA Cycle, ma le Cell Growth" i le "Journal of Proteome Research", e faʻaalia ai. : I le avea o se ituaiga fou ole NAD + faaopoopo,NMNHe sili atu le malosi o le anti-matua i vivo ma in vitro nai lo NMN.

achae
01.NMNHfa'ateleina le maualuga ole NAD + ma le NADH. Na faʻatusatusa e tagata suʻesuʻe aʻafiaga o le NMN ma le NMNH i luga o le faʻateleina o le NAD + telefoni feaveaʻi. Togafitiga faʻatasi ma le NMNH (100 μM) faʻateleina le maualuga o le NAD + telefoni feaveaʻi i le 5-fold i le HepG2 sela, ae o le 100 μM NMN naʻo sina faʻateleina le maualuga o le NAD +. I le faaopoopo atu i le HepG2 sela, na faʻamaonia foi e le au suʻesuʻe o le NMNH na faʻaleleia le NAD + i le ES-2 sela ma le 3T3-L1 sela, o sela e maua mai i le ovary ma le kiore embryonic fibroblast-derived cell, i le faasologa. Ma na maua foi e le au suʻesuʻe o le NMNH na faʻateleina le maualuga o le NAD + telefoni feaveaʻi i le 786-O sela i se taimi-ma le faʻamoemoe-faʻalagolago. Na fuaina e le au suʻesuʻe le NADH e faʻaaoga ai le tele o spectrometry ma maua ai le maualuga o le NADH i le NMNH-treated HepG2 cell e 2.5 taimi sili atu nai lo le le togafitia ma NMN-togafitiga sela, ma le maualuga o le NADH na maua foi i le NMNH-togaina 786-O sela. Na matou iloa foi o le 340 mg / kg NMNH togafitiga na faʻateleina le maualuga o le NADH i le kiore i le 3-fold, ae o le 340 mg / kg NMN togafitiga faʻateleina le maualuga o le NADH i le 1.7-fold.
b618

Ata 1.2. NMNH faʻateleina le maualuga o le NAD +

czk

Ata 3.4. NMNH fa'atuputeleina maualuga NMNH

02NMNH taofia le glycolysis ma le taamilosaga TCA. O le faʻaputuina o le NADH e faʻagesegese ai le glycolysis ma le taamilosaga TCA. Ina ia suʻesuʻeina le tali atu o sela i togafitiga NMNH, na faia ai e le au suʻesuʻe suʻesuʻega metabolomic oNMNH-ma sela e togafitia NMN. Na maua o le NMNH togafitiga e le gata na faʻaitiitia ai le maualuga o le glycolysis intermediates, ae faʻaitiitia ai foi le maualuga o le TCA cycle intermediates. O nei faʻaiʻuga e faʻaalia ai o le faʻaputuina o le NADH na gaosia e le NMNH e taofia ai le glycolysis ma le TCA cycle.
d28c

Ata 5. Fa'aitiitia le glycolysis ma le TCA cycle intermediates

es9g

Ata 6. Su'esu'ega Metabolomics

03.NMNHtaofia le tuputupu aʻe o sela Sa suʻesuʻeina e le au suʻesuʻe le aafiaga o le NMNH i luga o le tuputupu aʻe o sela ma maua ai o le togafitiga o le NMNH e taofia ai le tuputupu aʻe o le HepG2 i le maualuga o le 250 μM. Na suʻesuʻeina e le au suʻesuʻe le taamilosaga o le cell i le HepG2 cell na togafitia i le 1 mM NMNH poʻo le NMN mo 12 itula ma iloa ai o le NMNH na mafua ai le puʻeina o le taamilosaga, ae leai se aafiaga o le NMN i le taamilosaga o le cell. E le gata i lea, na maua foi e le au suʻesuʻe o le 500 μM NMNH na poloka atoa le tuputupu aʻe o sela 786-O; 250 μM NMNH e mafai ona taofia lelei le tuputupu aʻe o sela i sela HK-2.
ftpi

Ata 7.8.NMNH taofia le tuputupu ae sela i vitro

04.NMNHSa faia e le au su'esu'e saogalemu ni su'esu'ega pe o le maualuga o tui ole NMNH e a'afia ai le hepatotoxicity. Togafitiga o C57BL / 6J male isumu ma 50, 100, 500, poʻo le 1000 mg / kg NMNH e ala i le tui intraperitoneal i aso uma mo le vaiaso e tasi na faʻaalia ai le leai o se faʻaitiitia o le alanine aminotransferase (ALT) ma le aspartate aminotransferase (AST) maualuga. Siitia, e faʻaalia ai o le NMNH e le o le hepatotoxic i le maualuga. E le gata i lea, na maua foi e le au suʻesuʻe o le togafitiga o le NMNH na faʻateleina le anotusi o le NAD + i totonu o le isumu i se fua faʻalagolago. Togafitiga faʻatasi ma le 1000 mg / kg NMNH faʻateleina le maualuga o le NAD + i ate isumu e sili atu i le 10 taimi.
g3sd

Ata 10.NMNHfaʻateleina le maualuga o le NAD + i le ate o isumu

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le NMNH o se faʻaopoopoga sili atu NAD + -faʻateleina nai lo le NMN i vitro ma in vivo; fa'aopoopoina, fa'atuputeleina e le NMNH fa'aititia le maualuga o le NAD (NADH) i sela ma ate isumu. O suʻesuʻega Metabolomic na faʻaalia ai o le NMNH e taofia ai le glycolysis ma le taamilosaga TCA. O suʻesuʻega in vitro o loʻo faʻaalia ai o le NMNH e faʻaosofia ai le puʻeina o le taamilosaga ma faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o sela. Faʻatasi, o lenei suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o le NMNH o se NAD + malosi malosi ma faʻalavelaveina le glycolysis, TCA cycle, ma le tuputupu aʻe o sela.

O le igoa Saina o le NMNH o le "faʻaitiitia β-nicotinamide mononucleotide", o le faʻaititia o le NMN ma o se paʻu samasama amorphous. fua mole: C11H17N2O8P Molecular mamafa: 336.23g/molCAS Nu.: 108347-85-9 O suʻesuʻega suʻesuʻega lata mai o loʻo faʻaalia ai o le NMNH e faʻateleina le maualuga o le NAD + ma i se maualuga maualuga, i le averesi 5 taimi o le NMN
Ata 8hpv

HealthwayNMNHfana moni

42d7
Faafesootai matou
Telefoni feaveai: 86 18691558819
Irene@xahealthway.com
www.xahealthway.com
Wechat: 18691558819
WhatsApp: 86 18691558819

Taulai atu i pisinisi fa'atosina mo le tele o tausaga

Fa'atonu lelei le filifiliga o mea mata'utia ma fa'atuina se nofoaga e totō ai

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga masani, gaosiga maualuga

Epimedium extract, matou o tagata tomai faapitoa

Tuuina atu tulaga maualuga, faʻafeiloaʻi e tuʻu se poloaiga!!


Mo nisiFa'amatalagae uiga ia matou oloa ma auaunaga faamolemole faafesootai matou.
4yuc