Leave Your Message
O suʻesuʻega lata mai ua faʻaalia e le gata e faʻaleleia ai le lalelei ae e faʻafefe ai foi le kanesa! Ua e 'ai i lenei aso?

Tala Fou

O suʻesuʻega lata mai ua faʻaalia e le gata e faʻaleleia ai le lalelei ae e faʻafefe ai foi le kanesa! Ua e 'ai i lenei aso?

2024-08-28 16:11:50


Ua lauiloa o le rimoni o loʻo i ai le tele o antioxidant vitamini C, uʻamea, calcium, phosphorus ma isi minerale. E le gata i lea, o loʻo i ai foi le tele o le cellulose, lea ei ai le aafiaga o le puipuia o le paʻu. E aoga mo le togafitia o faʻamaʻi cardiovascular, maʻi suka ma le tausia o le soifua maloloina o tagata. E iai foʻi mea suamalie!
I tausaga talu ai nei, na maua ai e saienitisi e ala i suʻesuʻega o fua o le rimoni o loʻo i ai mea e faʻamaʻi ai le kanesa, lea e mafai ona faʻaleleia ai le mafai ona fasiotia o sela puipuia ma faʻaleleia le malosi o le kanesa.

1 (1)
Talu ai nei, na maua ai e le au taʻitaʻia e le Polofesa Florian R. Greten mai le Frankfurt Cancer Institute (FCI) i Siamani se auala fou e faʻaleleia ai le gaioiga o sela puipuia e faasaga i sela o le kanesa. O le ki i lenei auala fou o se mea e taʻuaUrolithin A. O lenei mea e masani lava ona maua mai rimoni. A maeʻa ona faʻaogaina le ellagitannins i rimoni e le manava o le tagata, e maua mai i le urolithin A. I lenei suʻesuʻega, na iloa ai e saienitisi e ala i le faʻalauiloaina o le faʻafouina o le mitochondria,urolithin A cse fa'atonutonu sa'o sela puipuia ma fa'atuputeleina lo latou malosi e tete'e ai i le kanesa. E ala i suʻesuʻega i isumu, na matou aʻoaʻoina ai lena meaurolithin Afa'aopoopoga, fa'atasi ma le immunotherapy o iai, e mafai fo'i ona togafitia tuma e le'i fa'aamana'ia muamua ile puipuiga ole siaki siaki.

1 (2)2np


E lē gata i lea, ae o ni nai tausaga ua mavae na lomia ai e tagata suʻesuʻe i Kalefonia se tala i le American Chemical Society's Journal of Agricultural and Food Chemistry e faapea e mafai e le sua rimoni ona suʻe ma faaumatia sela o le kanesa prostate.

E tusa ai ma le PhysOrg, i se suʻesuʻega talu ai, na iloa ai e le au suʻesuʻe a Seeram o le inuina o le sua rimoni e aoga i le faʻateleina o le PSA (se prostate antigen) i tagata mamaʻi o le kanesa prostate, ma o le maualuga o PSA maualuga e vaʻai i le "taimi faʻaluaina" i le atinaʻeina o le kanesa. . O le fa'ailoga autu o tagata o lo'o fa'aluaina le maualuga o le PSA i se taimi pu'upu'u e ono feoti i le kanesa. O le sua o rimoni fa'afa "taimi fa'aluaina."

I le suʻesuʻega fou, na maua ai e tagata suʻesuʻe ni faʻamaoniga o le "suʻesuʻe ma faʻaumatia" faiga a le rimoni i suʻesuʻega falesuesue. O le sua o le rimoni e mauoa i ellagitannins (ET) antioxidants, lea e mafai ona faʻaogaina i urolithins. Na matauina e le au suʻesuʻe o le urolithin na matua faʻatumauina i totonu o le prostate tissue o isumu ma le kanesa prostate ina ua uma ona tuʻuina le sua rimoni pe tuiina. Na latou faʻaalia foi o le urolithin na faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o sela o le kanesa prostate tagata i suʻega aganuʻu.

NMNHpuipuia sela epithelial tubular renal mai le faaleagaina:

HealthwayNMNHfana moni

42d7
Faafesootai matou
Telefoni feaveai: 86 18691558819
Irene@xahealthway.com
www.xahealthway.com
Wechat: 18691558819
WhatsApp: 86 18691558819

Taulai atu i pisinisi fa'atosina mo le tele o tausaga

Fa'atonu lelei le filifiliga o mea mata'utia ma fa'atuina se nofoaga e totō ai

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga masani, gaosiga maualuga

Epimedium extract, matou o tagata tomai faapitoa

Tuuina atu tulaga maualuga, faʻafeiloaʻi e tuʻu se poloaiga!!


Mo nisiFa'amatalagae uiga ia matou oloa ma auaunaga faamolemole faafesootai matou.
4yuc