Leave Your Message
Fa'ate'ia Fa'amanuiaga Fa'ate'aina o Mea Fa'apitoa i Meainu Fa'atino

Tala Fou

Fa'ate'ia Fa'amanuiaga Fa'ate'aina o Mea Fa'apitoa i Meainu Fa'atino

2024-06-25

I le fa'asolosolo fa'asolosolo o meainu aoga, ua alia'e mai ai se mea fa'ate'ia - o nisi mea masani i totonu o nei meainu ua maua o lo'o i ai ni mea e fa'agata ai le matua. O lenei fa'aaliga ua fa'aosofia ai le fiafia ma le fiafia o tagata fa'atau ma tagata su'esu'e, aua o lo'o fa'aauau pea le fa'amuamua o le sailiga mo vaifofo lelei e fa'ato'a matua.

O se tasi o mea na maua ai le gauai mo ana aoga e tetee atu ai i le matua o le resveratrol.Resveratrol o se tuufaatasiga masani e maua i vine mumu, vine, ma pinati, ma ua lauiloa ona o le malosi o le antioxidant properties. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le resveratrol e mafai ona fesoasoani e puipuia sela mai le faʻaleagaina e mafua mai i radical free, faʻaitiitia le mumū, ma faʻalauteleina le soifua maloloina. O se taunuuga, resveratrol ua avea ma mea lauiloa i meainu aoga e faʻatatau i le faʻalauiloaina o le umi ma le soifua manuia lautele.

Ata 4.png

O le isi mea masani i mea inu aoga na faʻaalia ai le folafolaga i le tuai o le faʻagasologa o le matua o le collagen. O le Collagen o se polotini lea e iai sona sao taua i le faatumauina o le fausaga ma le elasticity o le paʻu, sooga, ma ponaivi. A o tatou matutua, o le gaosiga o le collagen i le tino e faʻaitiitia, e oʻo atu ai ma maanuminumi, paʻu paʻu, ma tiga faʻatasi. E ala i le taumafaina o mea inu collagen, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona lagolagoina le gaosiga o collagen i totonu o le tino, e oʻo atu ai i le faʻaleleia atili o le paʻu, faʻaitiitia maanuminumi, ma faʻaleleia le soifua maloloina sooga.

E lē gata i lea, o nisi vaitamini ma minerale e masani ona maua i meainu aogā, e pei o le vaitamini C, vitamini E, ma le zinc, e iai foʻi se sao tāua i le tetee atu i faailoga o le matua. O nei mea'ai e fesoasoani e puipuia le pa'u mai le fa'ama'i fa'ama'i, fa'aleleia le fa'atupuina o le collagen, ma lagolagoina le soifua maloloina o le pa'u. E ala i le tu'ufa'atasia o nei mea'ai taua i totonu oa latou mea'ai i aso uma e ala i meainu aoga, e mafai e tagata ta'ito'atasi ona fa'agesegese le fa'agasologa o le matua ma fa'atumauina foliga talavou.

Ata 5.png

I le fa'ai'uga, o fa'amanuiaga fa'ato'aga o mea masani i mea inu aoga o se fa'amaoniga lea i le malosi o mea fa'alenatura i le fa'aleleia o le soifua maloloina ma le ola umi. Resveratrol, collagen, vitamini, ma minerale o loʻo maua i nei meainu e ofoina atu se auala faʻapitoa e faʻafefe ai aʻafiaga o le matua ma le lagolagoina o le soifua manuia lautele. A'o fa'aauau pea ona fa'amuamua e le au fa'atau le soifua maloloina ma le soifua maloloina, o le mana'oga mo mea inu aoga ma mea e fa'agata ai le matua e fa'amoemoe e fa'atupula'ia, saunia le ala mo ni fofo fou ma aoga i le sailiga mo talavou e fa'avavau. Fa'atalitali mo fa'amatalaga lata mai i le lalolagi o meainu aoga ma su'esu'ega fa'a-le-matua.

Mo nisi meafa'amatalagae uiga ia matou oloa ma auaunaga faamolemole faafesootai matou.

Telefoni feaveai: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Ata 7.png