Leave Your Message
NMNH, ose tala fou ma malosi NAD muamua

Tala Fou

NMNH, ose tala fou ma malosi NAD muamua

2024-08-27 10:00:38


Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) homeostasis o loʻo faʻaauau pea ona faʻafefe ona o le faʻaleagaina e enzymes faʻalagolago i le NAD. O le faʻaopoopoina o le NAD ma le NAD precursors nicotinamide mononucleotide (NMN) ma le nicotinamide riboside (NR) e mafai ona faʻaitiitia ai lenei le paleni. O nisi tagata suʻesuʻe na lipotia le auala faʻapipiʻi o se faʻaititia o le NMN,NMNH, ma faʻailoaina lenei mole o se NAD fou muamua mo le taimi muamua, ma faʻamaonia o le NMNH e sili atu le lelei nai lo le NMN ma le NR i le faʻateleina o le NAD ma e mafai ona faʻaitiitia le tele o le tubule renal. Ua faaleagaina sela epithelial ma ua faatelevaveina lo latou toe faaleleia. O faʻaiʻuga na lomia i le "The FASEB Journal".

Enzymatic synthesis o le NMNH: Ole maualuga ole gaioiga ole NAD pyrophosphatase mai Escherichia coli (EcNADD) o loʻo faʻaaogaina e pipii ai le NADH ile NMNH ma le AMP.

h55g
NMNHfaʻaleleia lelei le anotusi NAD:
Ina ia faʻamaonia pe mafai e le NMNH ona faʻaleleia atili le anotusi o le NAD, o faʻasalalauga eseese o le NMN ma le NMNH na tui i totonu o le ate o le AML12 mice. O faʻaiʻuga na faʻaalia ai i faʻasalalauga taʻitasi, na faʻateleina ai e le NMNH le maualuga o le NAD nai lo le NMN. I le taimi lava e tasi, na faʻateleina le maualuga o le NAD i totonu ole 15 minute e faʻaaoga ai le NMNH e fai ma faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia o le NMNH e sili atu le vave nai lo le NMN; ma faʻatusatusa ile NMN, NMNH faʻateleina le maualuga ole NAD ile 1.3-2.4 taimi. O le mafai ona faʻateleina le maualuga o le NAD mai le 5.2 taimi i le 37 taimi e faʻamaonia ai o le NMNH o se mea sili ona aoga mo le faʻaogaina o le NAD.
ia33

Ina ia faʻatusatusa aʻafiaga o le NMNH ma le NMN, na tuʻiina e le au suʻesuʻe le PBS ma le 250 mg / kg o le NMN maNMNHi totonu o isumu C57BL/6N, i le faasologa, ona faia lea o le su'ega toto faasolosolo. O faʻaiʻuga na faʻaalia ai o le NMNH na faʻateleina le maualuga o le NAD i le toto, i se tulaga sili atu nai lo le NMN. O le NAD na fuaina i luga o masini na aoina e ala i le auala ole taamilosaga ole enzyme. O faʻaiʻuga na faʻaalia ai o le NMNH na faʻateleina le maualuga o le NAD i masini eseese, ma o le aʻafiaga na maualuga atu nai lo le NMN. Sa i ai le aafiaga sili ona manino i luga o le ate ma fatugaʻo, ma le ate faʻateleina e sili atu i le 5 taimi ma fatugaʻo faʻateleina e sili atu i le 5 taimi. 2 taimi.

jdgo

NMNHpuipuia sela epithelial tubular renal mai le faaleagaina:
I totonu o le fatugaʻo, o sela epithelial tubular proximal e sili ona aʻafia i manuʻa faʻamaʻi ona e aʻafia ai le malosi o le metabolism ma tuʻu ai le mamafa tele i le NAD metabolism i le epithelium. O le le paleni i auala metabolic ma le faaitiitia o le mafai ona toe faaleleia faiga epithelial ua faaleagaina e mafua ai le faama'i fatuga'o. E mafai ona fa'atuputeleina le maualuga o le NAD e ala i le tuiina o le NMNH i fafo e toe fa'aleleia lelei sela epithelial ua faaleagaina? O le pulega o le NMNH i lalo o tulaga masani na faʻateleina ai le NAD i le 5-fold, ae i le faʻatonuga tutusa, o le aʻafiaga o le NMN na sili atu le maualalo nai lo le NMNH. O mea uma e lua o le NAD na matua faateleina ai le anotusi o le NAD i sela epithelial tubular renal i lalo o tulaga hypoxic, e oo lava i luga atu o tulaga masani. O se tulaga talitutusa na vaaia i hepatocytes aganuu, lea o le pulega o le NMNH na mafua ai foi le faateleina o metabolites e fesootai i le NAD i se tulaga sili atu nai lo le NMN.
k8wd

NMNH na faʻaopoopoina i le taimi o le reoxygenation vaega, ma le faʻaaliga o le faʻailoga manuʻa tubular KIM-1 na iloa. O le Reoxygenation i le TEC na mafua ai le faʻateleina o le KIM-1 faʻaaliga, lea na faʻaitiitia faʻaitiitia pe a maeʻa togafitiga NMNH, e faʻaalia ai le puleaina oNMNHe mafai ona faʻaitiitia lelei ma faʻaitiitia le faʻaleagaina o sela epithelial tubular renal i le taimi o le hypoxia ma le reoxygenation.

lqboAta 8hpv

HealthwayNMNHfana moni

42d7
Faafesootai matou
Telefoni feaveai: 86 18691558819
Irene@xahealthway.com
www.xahealthway.com
Wechat: 18691558819
WhatsApp: 86 18691558819

Taulai atu i pisinisi fa'atosina mo le tele o tausaga

Fa'atonu lelei le filifiliga o mea mata'utia ma fa'atuina se nofoaga e totō ai

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga masani, gaosiga maualuga

Epimedium extract, matou o tagata tomai faapitoa

Tuuina atu tulaga maualuga, faʻafeiloaʻi e tuʻu se poloaiga!!


Mo nisiFa'amatalagae uiga ia matou oloa ma auaunaga faamolemole faafesootai matou.
4yuc