Leave Your Message
Se tala e faitau le NMN-Vaega Lua

Tala Fou a le Kamupani

Se tala e faitau le NMN-Vaega Lua

2024-08-19 13:54:49
E faʻafefea ona faʻateleina le NAD + i totonu o le tino o le tagata?
Faatasi ai ma le faʻalolotoina o suʻesuʻega, na maua ai le nicotinamide mononucleotide (NMN), o le faʻamuamua o le NAD +, lea o loʻo avea nei ma faʻaopoopoga NAD + sili.
1(7)9xf

O suʻesuʻega faʻasaienisi na maua ina ua uma ona aveNMNtautala, o le a ulu atu i le toto i totonu ole 2-3 minute, faʻateleina le NMN i totonu o le tino i totonu ole 15 minute, ma faʻateleina le NAD + i totonu ole tino ile 30 minute, ma maua ai aʻafiaga eseese o le tuai o le matua.

I le 2013, o suʻesuʻega a le Harvard University's Paul Glenn Center on Aging na faʻamaonia ai e mafai e le NMN ona faʻalauteleina le umi o le ola o mamame i le sili atu i le 30%.

I le 2016, o se au suʻesuʻe na taʻitaʻia e Shinichiro Imai, o se polofesa i le Iunivesite o Uosigitone i le Iunaite Setete, na lomia a latou suʻesuʻega i le American Science Journal Cell Metabolism: o le anti-aging effect of NMN na faʻamaonia, ma na amata ona latou taumafai. talosaga a tagata.

1 (8)nlc

I le 2018, na lomia ai e le polofesa o le Aoga Faafomai a Harvard, David Sinclair, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i le tusi talaaga faʻale-aʻoaʻoga faʻapitoa "Cell", lea na toe faʻamaonia ai le faʻaaogaina o galuega a le NMN.

O fa'alapotopotoga su'esu'e fa'asaienisi ta'uta'ua e pei o le Iunivesite o Harvard i le Iunaite Setete, Iunivesite o Uosigitone, ma le Iunivesite o Keio i Iapani na faia ni su'esu'ega se tele i le NMN, ma o fa'ai'uga talafeagai ua fa'asalalauina i lomiga fa'ale-a'oa'oga fa'atulafonoina e pei o le Cell, Nature, ma le Saienisi. Na auai foi le NASA i le suʻesuʻega ile NMN. Latou te talitonu e mafai e le NMN ona toe faʻaleleia DNA faʻaleagaina ma puipuia tagata vaalele mai ave o le lagi.

Aisea e filifili aiNMN?
E tele naua NAD + muamua, aisea e filifili ai le NMN?
Mai le vaʻaiga o le faʻaopoopoina o le NAD +, o mea muamua e mafai ona faʻaopoopo i taʻamilosaga e tolu o le NAD + o: niacin, tryptophan, nicotinamide, nicotinamide ribose (NR) ma le NMN.

1(9)r77
O le liua o le tryptophan i le NAD + e manaʻomia 8 laasaga;
O le liua o le nicotinamide i le NAD + e manaʻomia 3 laasaga;
O le liua o le nicotinamide ribose (NR) i le NAD + e manaʻomia 2 laasaga;
Faaliliuina oNMNi le NAD + e manaʻomia naʻo le 1 laʻasaga.
42d7
Faafesootai matou
Telefoni feaveai: 86 18691558819
Irene@xahealthway.com
www.xahealthway.com
Wechat: 18691558819
WhatsApp: 86 18691558819
Talu ai ona o le NAD + e le mautu i le siosiomaga ma e tele le mamafa mole mole e le mafai ona faʻaogaina saʻo, e le mafai ona faʻaopoopoina fafo.

Taulai atu i pisinisi fa'atosina mo le tele o tausaga
Fa'atonu lelei le filifiliga o mea mata'utia ma fa'atuina se nofoaga e totō ai
Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga masani, gaosiga maualuga
Epimedium extract, matou o tagata tomai faapitoa
Tuuina atu tulaga maualuga, faʻafeiloaʻi e tuʻu se poloaiga!

Mo nisiFa'amatalagae uiga ia matou oloa ma auaunaga faamolemole faafesootai matou.

Telefoni feaveai: 86 18691558819
Irene@xahealthway.com
www.xahealthway.com
Wechat: 18691558819
WhatsApp: 86 18691558819
4yuc